website templates

Osaamisen johtaminen

Perehdytys

Perehdytysohjelmisto tarjoaa sinulle työkalun, jonka avulla: säästät aikaa, saat koko työyhteisön ymmärtämään perehdytyksen tärkeyden ja annat työntekijöille hyvät lähtökohdat aloittaa työt. Perehdytysohjelmisto sisältää älykkäitä ominaisuuksi, jotka helpottavat perehdytyksen tekemistä ja siihen osallistumista. Lisätietoa Perehdytys-ohjelmistosta löydät WellWorksin sivuilta.

Osaamiskartoitus

OSKARI- Osaamisen hallinta ja kartoitusohjelmisto. Oskarin avulla on helppo kartoittaa ja kehittää osaamista. Saat käyttöösi reaaliaikaiset tiedot työntekijöiden osaamisesta. Näet myös osaamisvajeet selkeästi muutamalla klikkauksella. Tutustu lisää täältä.

Koulutusrekisteri

Koulutusrekisteri on sähköinen järjestelmä henkilöstön koulutuksien ja pätevyyksien hallintaan. 
Rekisterin avulla koulutusten organisointia voidaan tehostaa resurssien paremmalla kohdentamisella, rutiinitoimenpiteiden vähentämisellä sekä mahdollistamalla pitkäjänteinen koulutusten suunnittelu budjetoinnin ja raportoinnin avulla. Lisätietoa tuotteesta löydät WellWorksin sivuilta.

Aloitejärjestelmä

Aloite - järjestelmä on tehokas ja älykäs palvelu, jonka avulla aloitteiden tekeminen ja niiden käsittely on hyvin yksinkertaista. Aloitetoiminnon ylläpitäminen ajan tasalla on helppoa, sillä aloitteiden käsittely toimii ennalta suunnitellulla tavalla, automatisoiden toimintaan liittyviä rutiinitehtäviä. Järjestelmän avulla voidaan kerätä tehokkaasti ideoita ja parannusehdotuksia arjen toiminnan tehostamiseen. Lisätietoa Aloitejärjestelmästä löydät WellWorksin sivuilta. 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa?

Sovitaanko ilmainen verkkotapaaminen?