free website creation software

WellWorks OY

Älykästä johtamista.

Me WellWorksilla haluamme auttaa sinua menestymään!


Olemme toimineet yli kymmen vuotta satojen asiakkaiden kanssa, joten uskomme yksilöllisesti yritysten tarpeisiin muokattujen sähköisten työkalujen voimaan ja asiakaslähtöisen toimintapamme tuomaan hyötyyn.

WellWorks Oy on kokonaisvaltainen ratkaisutoimittaja. Olemme ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa valmiit, monipuoliset ja kokonaisvaltaiset älykkään johtamisen ratkaisut eHR- ja Työturvallisuusohjelmistoihin.

Meillä on vahva osaaminen. Meillä on laaja kokemus henkilöstöhallintaohjelmistojen toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa. Kaikki järjestelmämme ovat kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Meistä saat yhteistyökumppanin, joka kykenee toimittamaan toimivaksi kehitetyt työkalut tavoiteltujen hyötyjen saavuttamiseksi.
Tapamme toimia on käytännönläheinen ja osallistava, minkä avulla varmistamme hyvät lähtökohdat työkalujemme toimivuudelle.

Olemme sinulle pitkäaikainen kumppani.

Näiden toimintapojen avulla luomme pitkäaikaisia kumppanuussuhteita:

Tuloksellisuus: Asiakkaalle ei tarjota ohjelmistoa tai palvelua, jonka tuloksellisuuteen ei uskota tai toimivuudesta ei ole takeita.
Arjessa toimivuus: Tämä merkitsee meille käytännönläheisyyttä ja käyttökelpoisuutta siihen tarkoitukseen,
johon järjestelmä hankitaan.
Modulaarisuus: Ohjelmistojamme voidaan ostaa yksitellen tarpeen mukaan. Useampaa ohjelmaa käytettäessä ne linkitetään keskenään toimivaksi kokonaisuudeksi.
Helppokäyttöisyys: Järjestelmämme ovat käytettävyydeltään huippuluokkaa ja niitä voidaan käyttää kaikilla laitteilla.

Toimintamme lähtökohtana on, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Seisomme tuotteidemme takana niin vahvasti, että uskallamme luvata täyden palautusoikeuden, jos lupaamamme asiat eivät toteudu yrityksessänne.

Haluatko kuulla meistä lisää?