free html web templates

Työturvallisuuden johtaminen

Turvakierrokset

Päätelaiteriippumattomalla työkalulla voitte dokumentoida helposti ja tehokkaasti turvakierroksilla tehdyt havainnot, olivatpa ne positiivia tai negatiivisia.
Työkalulla voidaan tehdä kuvalliset, selkeät ja tarkat pöytäkirjat kierroksista. Lisäksi voidaan määritellä havaituille asioille vastuuhenkilö(t), sekä luoda aikataulu mihin mennessä asiat ovat laitettava kuntoon.
Järjestämä seuraa toteutumista ja muistuttaa roikkumaan jääneistä asioista, jolloin mikään ei jää kesken. 

Tapaturmailmoitukset

Helppokäyttöinen, yrityksenne tarpeisiin taipuva tapaturmien ilmoitusjärjestelmä on paljon muutakin kuin tapahtumia sähköisesti dokumentoiva työkalu. Ilmoituksen tekijän ei tarvitse kirjoittaa romaania tapahtuneesta, eikä käyttää paljon aikaa ilmoituksen tekemiseen, vaan hän voi kätevästi hyödyntää ennalta määriteltyjä valikkoja. Kun ilmoitus tallennetaan järjestelmään se menee suoraan tiedoksi organisaation avainhenkilöille.

Ympäristövahingot

Ympäristön havannointijärjestelmä on päätelaiteriippumaton. Järjestelmään kirjaukset ovat hyvin helppo ja nopea tehdä erilaisten pudotusvalikoiden avulla. Havainnot tyypitetään eri väräin, jotka ohjaavat niiden jatkokäsittelyprosessia. Havannoista voidaan ottaa kuvia ja liittää ne helposti havaintoon mukaan. Tutustu lisää Ympäristön havannointijärjestelmään WellWorksin sivuilla.

TurvaInfo

TurvaInfo on verkkokoulutusalusta joka mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoma koulutuksen. Verkkokoulutuksen voi suorittaa: etukäteen, työmaalle saapuessa tai osana perinteistä luokkaopetusta. Verkkoalustaa käyttämällä saatte käyttöönne uuden tavan suorittaa työturvallisuuskoulutuksia, jonka avulla säästätte aikaa ja saatte käyttöönne toimivan, reaaliaikaisen koulutusrekisterin. Lue lisää tästä.

Työluvat

Haluatteko vapautua turhasta moneen kertaan tehtävästä työstä työlupien myöntämis- ja seurantavelvoitteen täyttämisessä?
Työlupien myöntämisjärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden ottaa haltuun kaikki luvanvaraiset työlupa-asiat yhdellä kertaa. Valmiiden erilaisten lupapohjien ansioista sinun ei tarvitse joka kerta kirjoittaa kaikkea työlupiin vaadittavia tietoja uudestaan vaan valmiita pohjia ja lupia voidaan jakaa tehokkaasti. Tutustu lisää Työlupa-ohjelmistoon WellWorksin sivuilla.

TARKASTAMO

TARKASTAMO yhtenäistää kirjaamiskäytännöt toimivaksi kokonaisuudeksi. Viranomaistarkastusten, auditointien ja riskiarvioiden toimenpiteiden hallinta on nyt nopeaa ja helppoa TARKASTAMO:n avulla.
Yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä sähköisellä työkalulla voidaan kirjata ja käsitellä tarkastustoimenpiteet sekä auditointipoikkeamat.
Tutustu lisää tästä.

Vieraskirjaamo

Vieraskirjaamon avulla voit unohtaa viime tipassa tehdyt ilmoitukset vierailuista vastaanottoon ja myöhästyneet kahvitilaukset. Vieraskirjaamon avulla muistat hoitaa kaikki tarvittavat asiat kuntoon ennen vierailun alkua.
Vieraskirjaamon käyttö lisää myös turvallisuutta sillä tiedätte reaaliaikaisesti keitä yrityksessänne liikkuu. Lisäksi saat helposti koostettua tarvittavat raportit vierailijoista. 
Lisätietoja löydät täältä.

TTurva

TTurva- Työturvallisuus-järjestelmä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tarttua työturvallisuuden kehittämiseen ja turvallisuusjohtamiseen, modernin ja älykkään sähköisen työkalun avulla.
TTurvan kehitystyössä olemme huomioineet myös OHSAS 18001 työturvallisuusjärjestelmän, järjestelmä on rakennettu tämän mukaiseksi. Tutustu lisää TTurvaan WellWorksin sivuilla

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa?

Sovitaanko ilmainen verkkotapaaminen?